(fragment van 'Billroth im Hörsaal', A.F. Seligmann, 1880)

Brainfeed organiseert verrassende en inspirerende nascholingen voor medisch specialisten, huisartsen en andere professionals.

Onze nascholingen

Onze nascholingen zijn kwalitatief van hoog niveau, inspirerend, onderhoudend, verfrissend en vernieuwend. Dat geldt voor zowel de sprekers als voor de locaties. Vanuit onze ruime ervaring met het organiseren van wetenschappelijke bijeenkomsten, lezingen, congressen en cursussen voor professionals hebben wij de filosofie ontwikkeld die u in ons cursusaanbod terugvindt: Brainfeed feeds your brain.
Dat betekent dat wij bijzondere eisen stellen aan ambiance en comfort, en de masterclasses en congressen plaatsvinden op een locatie in een inspirerende omgeving waarbij geen enkele concessie wordt gedaan aan het niveau en de inhoud. Waar mogelijk wordt accreditatie voor de nascholingen aangevraagd zodat zij hun plaats kunnen vinden in elk nascholingsprogramma. Honderden artsen hebben inmiddels kennisgemaakt met de nascholingen van Brainfeed.

Doelgroepen

Brainfeed biedt geaccrediteerde nascholingen die specifiek zijn toegesneden op medisch specialisten, huisartsen, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en andere medisch professionals. Ook basisartsen en in artsen in opleiding kunnen aan onze cursussen deelnemen.
Naast congressen organiseren wij tweedaagse cursussen. Kijk hier naar ons actuele cursusprogramma en gun uzelf een Brainfeedcursus!